12,00 R24 CM913A 20PR 160/157K TL Goodride M+S

TEST

Naše cena:

485 € (s DPH)
404.17 € ( bez DPH)


Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

CM913A

Goodride CM913A je pneumatika navrhnutá na využitie na nákladných vozidlách a autobusoch. Táto pneumatika ponúka vynikajúci výkon a odolnosť proti opotrebovaniu za rozumnú cenu.

Pneumatika CM913A má špeciálny dezén, ktorý zlepšuje trakciu a priľnavosť v rôznych podmienkach, vrátane mokrých a snehových ciest. Táto pneumatika je tiež navrhnutá pre dlhú životnosť, čo znamená, že ponúka vysokú odolnosť proti opotrebovaniu.

Goodride/Westlake

Goodride/Westlake je čínska značka pneumatík, vyrába ich Hangzhou Zhongce Rubber Company so sídlom a továrňou v meste Chang-čou. Spoločnosť ZC Rubber sa venuje výrobe rôznych hodnotných pneumatík zahŕňajúcich pneumatiky pre nákladné automobily, osobné automobily, priemyselné pneumatiky, terénne pneumatiky, poľnohospodárske pneumatiky, pneumatiky pre bicykle, motocykle a štvorkolky.
ZC Rubber sa zameriava na zdokonaľovanie konštrukcie, zloženia a výkonu behúňa pneumatiky na základe pokročilých technológií a svojho medzinárodného výskumného a vývojového tímu, ktorý zahŕňa japonských a kórejských odborníkov.

Spoločnosť ZC Rubber prevádzkuje v dielňach inteligentný výrobný systém, ktorý jej pomáha šetriť náklady, celkovú spotrebu práce a energie a zvyšovať efektivitu výroby. Aj spoločnosť ZC Rubber berie svoju zodpovednosť za ochranu životného prostredia veľmi vážne a vynakladá milióny na ochranu životného prostredia počas výroby, aby chránila zdravie pracovníkov a dosiahla ekologickejšie výrobky.

Výrobce: Goodride
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 12,00 x 24
Šířka: 12,00 palců/mm
Průměř: 24 palců
Typ: Nákladné/VAN
Použití: záběrová
Hmotnost kola: 90,1 kg
Objem: 0,757 m3
Počet pláten: 20
Provedení: TL
Uspořádání: radiálne
Dezén: CM913A

Odběr novinek