600/65 R23 Bandenmarkt FLOATGRIP RADIAL 184A8

TEST

Naše cena:

1 209 € (s DPH)
1 007.50 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

FLOTAGRIP RADIAL

Radiálna pneumatika na zmiešané použitie na poli aj na ceste. Použiteľná univerzálne na najrôznejších poľnohospodárskych prívesoch a ťahaných pracovných strojoch.

Vyvinutá pre vysoké nosnosti aj pri nízkych tlakoch vzduchu, má preto minimalizovaný tlak na pôdu. Zaoblené ramená okrem toho chránia zelené plochy a porasty. Trakčný profil s prekrývajúcim sa dezénom pre dobré samočistenie a tichú jazdu.

Kvalitná implementácia pneumatika určená pre poľnohospodárske stroje a prívesy na spracovanie pôdy a cestnú dopravu.

HBI (BANDENMARKT)

HBI je rodinná spoločnosť, ktorú v roku 1981 založil Leen van ‘t Hof vo Fijnaarte v Holandsku. V roku 2006 prevzal všetky aktivity jeho syn Leendert van ‘t Hof. Spoločnosť sa v roku 2013 presťahovala do nových priestorov v Tholene, aby ďalej rozširovala svoje aktivity.

HBI je výrobcom pneumatík a ráfikov pre poľnohospodárske a zemné stroje a iné priemyselné aplikácie od roku 1981.

S našimi značkami Delcora® a Bandenmarkt® dodávame riešenia pre valcovacie zariadenia do celého sveta. Aby sme splnili najvyššie štandardy, zaviazali sme sa k neustálemu vývoju nových produktov. Naša kvalita je zaručená certifikáciou ISO-9001.

V roku 1981 sme začali s obnovou pneumatík pod názvom Bandenmarkt® pre poľnohospodárstvo, zemné práce a priemysel. Naše oddelenie výskumu a vývoja pracuje na zlepšovaní produktov a vývoji nových produktov každý deň.

Objednací číslo: 1003900
Výrobce: Bandenmarkt
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 600 x 23
Šířka: 600 palců/mm
Profil: 65
Průměř: 23 palců
Typ: Traktorové/Poľnohospodárske/Kosačky
Hmotnost kola: 182,00 kg
Objem: 1,517 m3
Uspořádání: radiální
Dezén: FLOATGRIP RADIAL

Odběr novinek