355/60 R18 TL MITAS AR-05 142 J, TL, 6/161/205, B2, ET 0 11 X 18 SILBER, MEFRO

TEST

Naše cena:

1 014.70 € (s DPH)
845.58 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

AR-05

Mitas radiálna pneumatika pre poľnohospodárske a úžitkové prívesy
Pneu schválené pre rýchlosti do 100 km/h.
Nízke hodnoty valivého odporu vďaka pozdĺžne orientovanej, priečne členenej vzorke dezénu a rovnako ako vďaka zaobleným ramenným partiám.
Celooceľová konštrukcia chráni pneumatiku proti poškodeniu.

MITAS

Spoločnosť Mitas a.s. z koncernu Trelleborg Group je český výrobca mimocestných (poľnohospodárskych, industriálnych, motocyklových) pneumatík. História Mitasu siaha až do tridsiatych rokov minulého storočia, kedy sa najprv v Prahe a potom aj v Zlíne začali vyrábať pneumatiky. Dnes Mitas vlastní tri výrobné závody v Českej republike, jeden v Srbsku a jeden USA v Charles City v štáte Iowa. Vedľa týchto výrobných závodov je Mitas zastúpený v 14 krajinách prostredníctvom svojich zahraničných pobočiek a má vlastnú globálnu predajnú a distribučnú sieť. Vyrába a distribuuje pneumatiky pod dvoma značkami: Mitas a Cultor. Spoločnosť MITAS a.s. s ročným obratom 450 mil. eur (r. 2012), je jedným z popredných európskych výrobcov poľnohospodárskych pneumatík a pneumatík pre ťažkú ​​stavebnú techniku.

Mitas sa zaoberá výrobou poľnohospodárskych pneumatík (pre traktory a kombajny), osobných industriálnych pneumatík (viacúčelové MPT pneumatiky, radiálne OTR pneu pre stavebné stroje, vysokozdvihy ai. a motocyklových pneumatík. V roku 2012 približne 71 % tržieb spoločnosti Mitas tvorili poľnohospodárske plášte (značky) , a Cultor), nasledované industriálnymi pneumatikami s 23 % a 2 % tvorili tržby z predaja motocyklových pneumatík, zvyšok tvoril predaj ostatných výrobkov a služieb.

Značka Mitas ponúka ucelený rad radiálnych a diagonálnych pneumatík pre traktory a vleky a široký rad priemyselných, viacúčelových pneumatík (MPT) a pneumatík pre stavebnú techniku ​​(OTR). Pod značkou Mitas sa vyrábajú mimocestné motocyklové pneumatiky a od roku 2013 aj cestné radiálne pneumatiky. Široká ponuka je doplnená o lietadlové pneumatiky. Pneumatiky vyrábané pod značkou Mitas sú určené na distribúciu do celého sveta ako súčasť originálnej výbavy od výrobcov strojov.

(zdroj : http://www.mitas-tyres.com)

Objednací číslo: 59918870
Výrobce: Mitas
Kategorie: Kompletné kolesá
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 355 x 18
Šířka: 355 palců/mm
Profil: 60
Průměř: 18 palců
Hmotnost kola: 71,15 kg
Objem: 0,593 m3
Provedení: TL
Dezén: AR-05

Odběr novinek