27x9 R12 TL Kenda K587 Bearclaw HTR 8PR 52N

TEST

Naše cena:

168 € (s DPH)
140 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

K587 Bearclaw HTR

Kenda K587 Bearclaw HTR je všestranná ATV pneumatika na použitie v športe, v komunálnych službách av lese. Jej profil poskytuje dobrú trakciu na rôznych podkladoch pri súčasne dobrom jazdnom komforte vďaka usporiadaniu profilovaných zubov. Veľká výška zubov umožňuje dobrú priľnavosť na blativom podklade, medzery zaistia dobré samočistenie. Jej stabilná radiálna kostra zaručuje veľmi dobrú ochranu pred poškodením a excelentné vlastnosti pri ovládaní.

Kenda

Spoločnosť KENDA USA bola založená v roku 1962 a je najväčším svetovým výrobcom veloplášťov, motoplášťov a veloduší v špičkovej kvalite. Zaoberá sa ale aj výrobou pneumatík pre ATV štvorkolky, záhradné traktory, kosačky a motokáry.

Kenda Rubber Industrial Company je jedným z najväčších svetových výrobcov pneumatík a duší pre bicykle, motocykle, štvorkolky a pre priemyselné použitie ako sú kosačky na trávu, prívesy, nakladače a golfové vozíky. Kenda sa samozrejme vyrába aj všetky typy pneumatík pre automobily. Spoločnosť Kenda sa snaží naďalej pokračovať v kvalitatívnom raste podloženom laboratórnym vývojom, stálosťou kvality, konkurenčnou cenovou ponukou a prvotriednym zákazníckym servisom.

Objednací číslo: 19215114
Výrobce: Kenda
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 27x9 x 12
Šířka: 27x9 palců/mm
Průměř: 12 palců
Typ: ATV (Štvorkolky)
Hmotnost kola: 11,63 kg
Objem: 0,097 m3
Počet pláten: 8
Provedení: TL
Uspořádání: radiálne
Dezén: K587 Bearclaw HTR

Odběr novinek