385/95 R25 TL Windpower W 728. M+S 170F

TEST

Naše cena:

901 € (s DPH)
750.83 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

W 728

Moderná žeriavová pneumatika najnovšej generácie pre použitie na mobilných žeriavoch on road/off road. Vysoký jazdný komfort a vynikajúca presnosť ovládania do 80 km/h. Veľmi dobrá a bezpečná trakcia vo všetkých oblastiach použitia vďaka novej kaučukovej zmesi a novému profilovému dizajnu.

WINDPOWER

V odvetví dopravy je dôležitá kontinuita, rýchlosť a spoľahlivosť. V tejto súvislosti je nemenej dôležité, aby ste sa mohli na vaše pneumatiky stopercentne spoľahnúť. Sú to predsa ony, ktoré ovplyvňujú váš výkon na cestách!
Vďaka vysokej spoľahlivosti a vynikajúcemu pomeru ceny a výkonu sa pneumatiky Windpower v posledných rokoch stali pre nákladné vozidlá atraktívnym kvalitným výrobkom najmä pre regionálnych a prímestských dopravcov.
Pneumatiky Windpower sa vyrábajú v ChemChina v jednej z najmodernejších závodov v Číne, podľa najprísnejších ekologických a bezpečnostných požiadaviek. Podnik patrí s viac ako 5,5 mil. pneumatík pre nákladné vozidlá medzi vedúcich výrobcov pneumatík pre úžitkové vozidlá v strednej triede.
Jedno majú všetky dezény Windpower spoločné: Vďaka svojej štruktúre a vysoko kvalitnej gumovej zmesi sú mimoriadne hospodárne. To sa priamo odrazí práve v čase vysokých cien pohonných látok a rastúcich investičných nákladov.
Okrem nízkej kúpnej ceny má vysokokvalitná kostra aj dobré predpoklady na ďalšie znižovanie nákladov, pretože pneumatiky Windpower sa dajú bez problémov protektorovať.
Renomované firmy zaoberajúce sa obnovou pneumatík zaručujú nákup nepoškodených kostier Windpower, vďaka čomu umožňujú hospodárne zhodnotenie opotrebovaných pneumatík. Výsledkom je kvalita nových pneumatík za nízku kúpnu cenu.
Pokiaľ je vaším cieľom vyššia hospodárnosť bez kompromisov, s pneumatikami Windpower ste na správnej ceste!
Pneumatiky Windpower šetria životné prostredie a energiu, a to v dvojakom zmysle. K udržateľnému šetreniu životného prostredia prispieva certifikovaná výroba, pri ktorej sa šetria zdroje, ako aj mimoriadne výhody výrobkov a jazdné vlastností pneumatík Windpower. Tieto charakteristiky sú vyjadrené štítkom o udržateľnosti s nápisom „Green Tyre“.

Novo navrhnuté dezény od Windpower znižujú v dobe každodenného použitia valivý odpor a spotrebu pohonných látok. Pretože sú pneumatiky Windpower protektorovateľné, dosahujú vďaka druhému cyklu mimoriadne dlhú životnosť. Vďaka tomu citeľne klesne zaťažovanie životného prostredia.
Windpower je certifikovaný podľa nariadenia REACH (Registration, Evaluation, Authorisation of Chemicals). Európskym nariadením REACH sa zakazuje používanie chemických látok, ktorých vplyv na ľudí a životné prostredie je dostatočne známy. Výroba pneumatík Windpower sa riadi týmto nariadením od roku 2010, nielen pre európsky, ale aj pre celosvetový trh.

Objednací číslo: 10485025
Výrobce: Windpower
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 385 x 25
Šířka: 385 palců/mm
Profil: 95
Průměř: 25 palců
Typ: Žeriavové
Hmotnost kola: 157,20 kg
Objem: 1,31 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiálne
Dezén: W 728

Odběr novinek