265/70 R19,5 TL Sava AVANT A3 M+S 3PMSF 140M

TEST

Naše cena:

324 € (s DPH)
270 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

AVANT A3

Nákladná regionálna pneumatika Sava Avant A3 má ojedinelú, charakteristickou konštrukciou behúňového dezénu. Umožňuje rovnomerné rozloženie tlaku na vozovku, ktoré zaisťuje presné riadenie, vynikajúci záber a dobré ovládanie vozidla.

Sava

Sava Tire je renomovaný výrobca pneumatík so sídlom v Slovinsku. Spoločnosť bola založená v roku 1920 a odvtedy sa stala jedným z popredných európskych výrobcov pneumatík.

Sava Tire sa špecializuje na výrobu pneumatík pre osobné automobily, dodávky, nákladné vozidlá, motocykle a ďalšie dopravné prostriedky. Firma sa zameriava na výrobu kvalitných pneumatík, ktoré spĺňajú vysoké štandardy bezpečnosti a výkonu.

Sava Tire má dlhú históriu inovácií a technologického pokroku v oblasti výroby pneumatík. Spoločnosť investuje do výskumu a vývoja nových materiálov a designov, aby zaisťovala optimálny výkon a pohodlie pre svojich zákazníkov.

Vďaka svojej dlhej histórii, kvalite výrobkov a inovatívnemu prístupu k vývoju pneumatík si Sava Tire získal pevnú pozíciu na trhu a je obľúbenou voľbou mnohých motoristov po celom svete.

Objednací číslo: 577419
Výrobce: Sava
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 265 x 19,5
Šířka: 265 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 19,5 palců
Typ: Nákladné/VAN
Hmotnost kola: 38,50 kg
Objem: 0,321 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: AVANT A3

Odběr novinek