295/60 R22,5 TL Cordiant DL 1 PROFESSIONAL M+S 3PMSF 150K

TEST

Aktuální cena na dotaz


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

DL 1 PROFESSIONAL

Pneumatika pre hnaciu nápravu poskytuje zníženú spotrebu paliva vďaka novému zloženiu gumovej zmesi a špeciálnemu dezénu vyvinutému na dlhé trasy.

Špeciálny systém pozdĺžnych drážok, ktoré majú cik-cak tvar a priečne lamely, a drážky v ramenných rebrách zaisťujú zvýšenú trakciu s povrchom vozovky a vynikajúce brzdné vlastnosti.

Prvky vyhadzovania kameňov Technológia STONE-SHIELD v spodnej časti drážok behúňa znižuje lepenie kamienkov a zvyšuje odolnosť voči agresívnym podmienkam.

Technológia STEEL-DEFENSE spevňuje pneumatiku pomocou špeciálnej štruktúry pätkovej zóny v tvare U a drôtu ráfika vyrobeného z vysokopevnostnej ocele, čím zvyšuje spoľahlivosť pneumatiky v náročných podmienkach.

Cordiant 

Cordiant R&D Center je unikátny komplex vyvíjajúci nové produkty a technológie spoločnosti. Jeho spolupracovníkmi sú známe renomované medzinárodné výskumné agentúry a testovacie zariadenia.

Pneumatiky Cordiant sa testujú a montujú na najlepších testovacích miestach, ako sú IDIADA (Španielsko), Test World (Fínsko), Arctic Falls (Švédsko), DECRA (Nemecko) po celý rok. Pozývame medzinárodných odborníkov na pneumatiky, aby upravili naše nové modely. Nové pneumatiky prechádzajú ďalšími testami konštrukčných riešení a účinnosti gumovej zmesi, ktoré implementujeme v Cordiant.

Objednací číslo: COR007596
Výrobce: Cordiant
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 295 x 22,5
Šířka: 295 palců/mm
Profil: 60
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladné/VAN
Hmotnost kola: 54,00 kg
Objem: 0,45 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: DL 1 PROFESSIONAL

Odběr novinek