295/80 R22,5 TL Apollo Endutrax MD 16PR 152/148K 3PMSF

TEST

Naše cena:

501 € (s DPH)
417.50 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Endutrax MD

Viazacie tyče v tvare čiapočky umožňujú samočistenie pneumatík pre lepšiu trakciu a stabilitu. Vynikajúce trakcie v blate a hline. Pokročilá zmes poskytuje o 11 % vyššiu odolnosť proti prerezávaniu a odštepovaniu ako regionálna hnacia pneumatika, čo zaisťuje spoľahlivosť v drsnom teréne. Odolnosť proti prerezaniu a odštiepkom. Extra 14% tlmiaca guma medzi behúňom a pásmi v porovnaní s regionálnou pneumatikou pre všetky kolesá. Vyhadzovače kameňov zvyšujú odolnosť proti nárazu a zvyšujú potenciál protektorovania. Vysoká odolnosť proti nárazu.

APOLLO TYRES

Pneumatiky Apollo sa vyrábajú v Indii a Európe a sú k dispozícii vo všetkých kategóriách, vrátane úžitkových, osobných, dvojkolesových, poľnohospodárskych a priemyselných vozidiel.

Filozofia značky Apollo Tyres spočíva v tom, že svojim zákazníkom poskytuje nové možnosti voľby, ktoré im umožnia mať všetko pod kontrolou a pomôžu im zdolať cestu pred sebou. Apollo umožňuje jednotlivcom dosiahnuť ich vlastný potenciál, pokiaľ ide o riadenie a všetky oblasti života, čo sa odráža v jej slogane "go the distance".

Genéza spoločnosti Apollo Tyres, ktorú si vybrali svetoví a indickí výrobcovia originálneho vybavenia pre automobily, siaha do polovice 70. rokov, kedy bola predstavená prvá firemná identita. Znamenala vášeň, agresivitu a odhodlanie dosiahnuť dokonalosť vo všetkých oblastiach.

Objednací číslo: 10566410
Výrobce: Apollo
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 295 x 22,5
Šířka: 295 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladné/VAN
Hmotnost kola: 65,38 kg
Objem: 0,545 m3
Počet pláten: 16
Provedení: TL
Uspořádání: radiálne
Dezén: Endutrax MD

Odběr novinek