315/70 R22,5 DSR868 154/150L TL Doublestar M+S

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

TEST

Aktuální cena na dotaz


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

DSR868

Nákladná radiálna záberová zimná pneumatika určená na zadnú nápravu.

Doublestar

Spoločnosť Doublestar, ktorá je 98 rokov stará, je jedinou štátom vlastnenou kótovanou pneumatikárskou spoločnosťou v provincii Šan-tung a novým predsedom pneumatikárskej pobočky Čínskej asociácie gumárenského priemyslu. Spoločnosť Doublestar sa stáva medzinárodnou skupinou podnikov s integráciou výroby pneumatík, inteligentných zariadení, inteligentnej logistiky (napr. Robot) a inteligentného cyklického využitia odpadovej gumy.
V posledných rokoch sa spoločnosť Doublestar vydala na novú cestu "Plnenie druhého záväzku a vytvorenie svetovo preslávenej značky Doublestar". Využíva príležitosť štvrtej priemyselnej revolúcie a urýchľuje inteligentnú transformáciu, a stáva sa tak prvou spoločnosťou, ktorá založila inteligentnú továreň "Priemysel 4.0" v celosvetovom pneumatikárskom priemysle, čím kultivuje tri nové odvetvia - inteligentné zariadenia, inteligentnú priemyselnú logistiku a inteligentné cyklické využitie odpadovej pry.
Vďaka inováciám a inteligentnej transformácii bola spoločnosť Doublestar vyhodnotená ako vzorový podnik celého priemyselného reťazca "Kultivácia značky", "Technologické inovácie", "Merítko kvality", "Inteligentná výroba", "Ekologická výroba" a "Transformácia služieb", čo z nej robí jediný čínsky podnik, ktorý v posledných piatich rokoch získal štyri národné vyznamenania schválené čínskym ministerstvom priemyslu a informačných technológií. Je tiež známa ako "líder čínskej inteligentnej výroby pneumatík" a jediný podnik v histórii čínskeho pneumatikárskeho priemyslu, ktorý bol ohodnotený ako "národný podnik s pokročilým modelom produktivity".
Tri roky po sebe bola spoločnosť Doublestar zaradená do rebríčka "500 najvplyvnejších značiek Ázie" a "500 najhodnotnejších značiek Číny"; v oboch prípadoch ide o prvé miesto medzi všetkými čínskymi pneumatikárskymi podnikmi.

Výrobce: Doublestar
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladné/VAN
Použití: záběrová
Hmotnost kola: 62 kg
Objem: 0,521 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiálne
Dezén: DSR868

Odběr novinek