315/80 R22,5 Sava AVANT 4 M+S 156L

Zboží již není dostupné

Omlouváme se, ale zboží již není dostupné v našem sortimentu z důvodu ukončení výroby. Prosím zvolte jinou alternativu. Děkujeme.

TEST

Aktuální cena na dotaz


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

AVANT 4

Tvar kontúry pneumatiky Sava Avant 4 bol optimalizovaný za použitia technológie Finite Element Analysis (FEA), čím bol zaistený optimálny tvar stopy. Vďaka tomu je dosiahnuté nižšie, rovnomernejšie opotrebenie behúňa.

Sava

Sava Tire je renomovaný výrobca pneumatík so sídlom v Slovinsku. Spoločnosť bola založená v roku 1920 a odvtedy sa stala jedným z popredných európskych výrobcov pneumatík.

Sava Tire sa špecializuje na výrobu pneumatík pre osobné automobily, dodávky, nákladné vozidlá, motocykle a ďalšie dopravné prostriedky. Firma sa zameriava na výrobu kvalitných pneumatík, ktoré spĺňajú vysoké štandardy bezpečnosti a výkonu.

Sava Tire má dlhú históriu inovácií a technologického pokroku v oblasti výroby pneumatík. Spoločnosť investuje do výskumu a vývoja nových materiálov a designov, aby zaisťovala optimálny výkon a pohodlie pre svojich zákazníkov.

Vďaka svojej dlhej histórii, kvalite výrobkov a inovatívnemu prístupu k vývoju pneumatík si Sava Tire získal pevnú pozíciu na trhu a je obľúbenou voľbou mnohých motoristov po celom svete.

Objednací číslo: 570317
Výrobce: Sava
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladné/VAN
Hmotnost kola: 59,98 kg
Objem: 0,5 m3
Uspořádání: radiální
Dezén: AVANT 4

Odběr novinek