315/80 R22,5 TL Apollo Endurace RA 18PR 156/150L 3PMSF

TEST

Naše cena:

500 € (s DPH)
416.67 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Endurácia RA

Sínusové drážky navrhnuté tak, aby optimalizovali smerovú stabilitu a rovnomerné opotrebenie. Zosilnený plášť prináša 2,5-krát vyššiu odolnosť, než je stanovené európskymi regulačnými normami, a zvyšuje tak potenciál protektorovania. Pokročilá zmes s pomalým opotrebovaním zaisťuje vysoký kilometrový výkon.

APOLLO TYRES

Pneumatiky Apollo sa vyrábajú v Indii a Európe a sú k dispozícii vo všetkých kategóriách, vrátane úžitkových, osobných, dvojkolesových, poľnohospodárskych a priemyselných vozidiel.

Filozofia značky Apollo Tyres spočíva v tom, že svojim zákazníkom poskytuje nové možnosti voľby, ktoré im umožnia mať všetko pod kontrolou a pomôžu im zdolať cestu pred sebou. Apollo umožňuje jednotlivcom dosiahnuť ich vlastný potenciál, pokiaľ ide o riadenie a všetky oblasti života, čo sa odráža v jej slogane "go the distance".

Genéza spoločnosti Apollo Tyres, ktorú si vybrali svetoví a indickí výrobcovia originálneho vybavenia pre automobily, siaha do polovice 70. rokov, kedy bola predstavená prvá firemná identita. Znamenala vášeň, agresivitu a odhodlanie dosiahnuť dokonalosť vo všetkých oblastiach.

Objednací číslo: 10566481
Výrobce: Apollo
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladné/VAN
Hmotnost kola: 66,97 kg
Objem: 0,558 m3
Počet pláten: 18
Provedení: TL
Uspořádání: radiálne
Dezén: Endurace RA

Odběr novinek