315/80 R22,5 TL BFGoodrich ROUTE CONTROL D M+S 3PMSF 156L

TEST

Naše cena:

539 € (s DPH)
449.17 € ( bez DPH)


Dostupnost: do 2 dnů

Více o produktu

ROUTE CONTROL D

Tieto nákladné pneumatiky vidia len jedným smerom: dopredu. M+S aj 3PMSF udržia vaše nákladné vozidlo priľnavosť k vozovke aj v náročných podmienkach a budú sa valiť míľu za míľou. A v najhoršom prípade je naša cestná asistencia vždy pripravená pomôcť.

BF Goodrich

V roku 1870 Benjamin Franklin Goodrich, vizionár a podnikateľ samouk, vytvoril úplne prvú továreň na pneumatiky v Severnej Amerike v Akrone v štáte Ohio. Výkon pneumatík bol už prioritou. Jeho syn Charles Cross Goodrich neskôr spustil prvé výskumné centrum spoločnosti v Spojených štátoch.

Už v roku 1903 sa BFGoodrich® odlišoval od konkurencie tým, že bol preferovanou pneumatikou pre Ford Model A, prvé auto, ktoré prešlo Severnou Amerikou z východu na západ.

A samozrejme nás zaujímal aj raný letecký priemysel. Rok 1909 bol rokom, kedy BFGoodrich® stanovil rýchlostný rekord 75 km/h na lietadle Curtiss Airplane Corporation na medzinárodných pretekoch v letectve, ktoré sa konali vo francúzskom Remeši. Legendárny status bol preč len o niekoľko rokov, keď v roku 1927 cestoval BFGoodrich® na lodi Spirit of Saint Louis Charlesa Lindbergha počas prvého transatlantického letu. A v roku 1977 naše pneumatiky dokonca vystrelili do vesmíru na raketopláne Columbia. Neustále vymýšľame nové nápady a možnosti, my v BFGoodrich® si neustále kladieme nové výzvy a na ceste k nim dosahujeme početné prvenstvá a významné míľniky v dizajne pneumatík.

Objednací číslo: 431510
Výrobce: BFGoodrich
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 2 dnů
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Nákladné/VAN
Hmotnost kola: 56,25 kg
Objem: 0,469 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: ROUTE CONTROL D

Odběr novinek