50x21,0-20 Bandenmarkt RIB 28PR 175A8

TEST

Naše cena:

753 € (s DPH)
627.50 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

Bandenmarkt RIB

Pneumatika pre záhradnú techniku, malé traktory a komunálnu techniku

PNeumatiky BKT LG Rib pre záhradné traktory s mnohorebrovým dezénom ponúka mimoriadne nízke poškodenie trávnikov a ihrísk. BKT LG Rib bola navrhnutá s neagresívnym vzorom rebier a zaoblenými ramenami, vďaka ktorým je tento stroj ideálny na použitie na trávniku alebo na golfovom ihrisku.

LG RIB je trávniková a záhradná pneumatika vhodná pre kosačky. Špecifický dezén behúňa robí pneumatiku jemnú na zemi, aby sa zabránilo poškodeniu trávnika, a zaručuje dlhú životnosť. LG RIB je k dispozícii v "aramid-belted" verzii pre užívateľov, ktorí potrebujú zvýšenú odolnosť proti prepichnutiu.

HBI (BANDENMARKT)

HBI je rodinná spoločnosť, ktorú v roku 1981 založil Leen van ‘t Hof vo Fijnaarte v Holandsku. V roku 2006 prevzal všetky aktivity jeho syn Leendert van ‘t Hof. Spoločnosť sa v roku 2013 presťahovala do nových priestorov v Tholene, aby ďalej rozširovala svoje aktivity.

HBI je výrobcom pneumatík a ráfikov pre poľnohospodárske a zemné stroje a iné priemyselné aplikácie od roku 1981.

S našimi značkami Delcora® a Bandenmarkt® dodávame riešenia pre valcovacie zariadenia do celého sveta. Aby sme splnili najvyššie štandardy, zaviazali sme sa k neustálemu vývoju nových produktov. Naša kvalita je zaručená certifikáciou ISO-9001.

V roku 1981 sme začali s obnovou pneumatík pod názvom Bandenmarkt® pre poľnohospodárstvo, zemné práce a priemysel. Naše oddelenie výskumu a vývoja pracuje na zlepšovaní produktov a vývoji nových produktov každý deň.

Objednací číslo: 71910555
Výrobce: Bandenmarkt
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 50x21,0 x 20
Šířka: 50x21,0 palců/mm
Průměř: 20 palců
Typ: Traktorové/Poľnohospodárske/Kosačky
Hmotnost kola: 5,00 kg
Objem: 0,042 m3
Uspořádání: diagonálne
Dezén: Bandenmarkt RIB

Odběr novinek