6-14 6,00-14 TT/TL ATF AT 1630 6 PR ATF

TEST

Naše cena:

51 € (s DPH)
42.50 € ( bez DPH)


Dostupnost: do 5 dnů

Více o produktu

FARM KING 1630
 

Traktorová záberová pneumatika určená pre stroje (malotraktory i traktory) s vysokým výkonom

Špeciálne navrhnutý záberový dezén poskytuje vysokú trakciu, samočistiaci chopnost aj v extrémnych podmienkach a je predurčený pre dlhú životnosť v najťažších pracovných podmienkach, to všetko pri zachovaní si komfort pri jazde na bežných komunikáciách.

 Vysoká kvalita výrobných surovín a silná nylonová kostra plášťa zaisťujú vynikajúcu stabilitu a chráni pred mechanickými poškodeniami.

ATF
 

Spoločnosť Asian Tire Factory Limited (ATF) bola založená v roku 1993 a je v Indii je popredným výrobcom širokej škály poľnohospodársky a stavevních pneumatík. Výrobný závod State-of-the-Art sa nachádza v priemyselnom meste severnej Indie Jalandhar v provincii Pandžáb.
Spoločnosť je akreditovaná certifikáciou kvality ISO 9001: 2008, ATF má vlastné vývojové a výskumné centrum, kde s maximálnym úsilím kontroluje štandardizovanej obchodné normy pre EÚ a USA, tak aby vyhovovali aj tým najprísnejším kontrolám. V závode pracoje rad kvalifikovaných technikov a manažérov, ktorí majú mnohoročné praxe z výrobných závodov po celom světě.Neustálá modernizácie sa prejavuje v najmodernejšom strojovom vybavení, ktorá neustále zlepšujú technickú kvalitu výrobkov, zvyšujú výrobné kapacity. Výrobný závod exportuje do viac ako ako 74 krajinách po celom svete. ATF, ako ostatné indické firmy drží absolútne porovnateľný kvalitatívny krok s ďalšími svetovými značkami. Z vlastnej skúsenosti našej spoločnosti je percento reklamácií narastú mizivé oproti predaným novým pneumatikám a je oveľa menšie, než u renovovaných značiek.

 

 

Objednací číslo: 01175642
Výrobce: ATF
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 5 dnů
Rozměr: 6 x 14
Šířka: 6 palců/mm
Průměř: 14 palců
Typ: Traktorové/Poľnohospodárske/Kosačky
Hmotnost kola: 0 kg
Objem: 0 m3
Provedení: TL
Dezén: 6.00-14 TT/TL ATF AT 1630 6

Odběr novinek