710/45-26,5 TT NOKIAN FOREST KING TRS 2 SF 20PR

Naše cena:

3 805 € (s DPH)
3 170.83 € ( bez DPH)


Dostupnost: do 5 dnů

Více o produktu

FOREST KING TRS 2 SF

Nokian Tyres Forest King TRS 2 je pneumatika s trakčným vzorom pre lesné vyvážacie vozidlá a harvestory do hmotnosti 15 ton. Medzi jeho skvelé vlastnosti patrí dizajn ramien optimalizovaný na bočné uchopenie a jedinečný dizajn oka Super Shovel, ktorý zlepšuje trakciu. Forest King TRS 2 funguje skvele so stopami aj bez nich.

Nokian

Nokian Tyres je celosvetovo najsevernejšie umiestneným výrobcom pneumatík, ktorý zaisťuje bezstarostnú jazdu vo všetkých podmienkach. Odborné znalosti firmy Nokian vychádzajú zo škandinávskych koreňov a hodnôt. Udržateľná bezpečnosť a ekologická šetrnosť po celý životný cyklus produktov predstavujú kľúčové ciele pri vývoji pneumatík Nokian pre osobné vozidlá, nákladné vozidlá a ťažkú ​​techniku. Ku koncernu Nokian patrí aj sieť Vianor, ktorá sa špecializuje na údržbu vozidiel a služby týkajúce sa pneumatík.

V roku 2019 mala spoločnosť Nokian Tyres okolo 4 700 zamestnancov a čisté tržby približne 1,6 miliárd eur. Akcie Nokian Tyres sú obchodované na burze Nasdaq Helsinki.

Firma Nokian vyrába vysoko kvalitné pneumatiky pre osobné, úžitkové a ľahké nákladné vozidlá. Sú preslávení predovšetkým svojimi inovatívnymi zimnými pneumatikami, ale vyvíja tiež konkurencieschopné rady letných a celoročných pneumatík. Ako jeden z popredných výrobcov špeciálnych pneumatík pre ťažkú ​​techniku ​​sa zameriavajú aj na také segmenty, ako sú pneumatiky pre lesné hospodárstvo, poľnohospodárstvo, nákladné terminály alebo bane.

Nokian Tyres je silná značka, predovšetkým v severských krajinách av Rusku. Stredná Európa a Severná Amerika pre spoločnosť Nokian predstavujú rastúce trhy. Inovatívne a priekopnícke produkty, vysoko kvalitné služby a silná distribučná sieť pomáhajú zvýšiť podiel na trhu v oblastiach rastu.

Kľúčové produkty Nokian sa vyrábajú v továrňach vo fínskom meste Nokia, v ruskom meste Vsevoložsk av americkom meste Dayton. Niektoré produkty Nokian vyrábajú zmluvní výrobcovia, ktorých továrne zodpovedajú vysokým štandardom výroby spoločnosti Nokian Tyres.

Firma Nokian Tyres plc bola založená v roku 1988 a korene spoločnosti siahajú až do roku 1898, kedy bol postavený Suomen Gummitehdas Oy alebo fínsky závod na výrobu gumy.

Objednací číslo: T445566
Výrobce: Nokian
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 5 dnů
Rozměr: 710 x 26,5
Šířka: 710 palců/mm
Profil: 45
Průměř: 26,5 palců
Typ: Traktorové/Poľnohospodárske/Kosačky
Hmotnost kola: 220,5 kg
Objem: 1,696 m3
Počet pláten: 20
Provedení: TT
Uspořádání: diagonal
Dezén: FOREST KING TRS 2 SF

Odběr novinek