9 R17,5 TL Otani OH-311 18PR M+S 143J

TEST

Naše cena:

253 € (s DPH)
210.83 € ( bez DPH)


Dostupnost: do 1 dne

Více o produktu

OH-311

  • Otvorená konštrukcia ramena, ktorá zaisťuje rýchlejší odvod vody a zaisťuje dobrú priľnavosť na ceste.
  • Hlbšie a širšie drážky zvyšujú počet najazdených kilometrov a zvyšujú životnosť.
  • Jednotný dizajn bloku behúňa dáva úplnú schopnosť rovnomerne znášať zaťaženie.

OTANI

OTANI je popredným výrobcom nákladných a autobusových, radiálnych aj diagonálnych pneumatík v juhovýchodnej Ázii. Tieto pneumatiky sú určené na rôzne aplikácie, vrátane diaľkových, terénnych a zmiešaných jazdných podmienok. OTANI zvažuje použitie špičkových technologických a výrobných techník na zvýšenie spokojnosti zákazníkov.

Značka OTANI bola založená Otani Tire Co. Limited, thajským výrobcom rôznych typov pneumatík, duší, vložiek a protektorov. Spoločnosť začala výrobu pneumatík v roku 2008 a stala sa najväčším pneumatikárskym priemyslom nielen v Thajsku, ale aj v celom regióne juhovýchodnej Ázie.

V roku 2010 bol "na zelenej lúke" založený projekt Otani Radials Ltd, s cieľom vyrábať radiálne pneumatiky pre nákladné vozidlá a autobusy, ktorý premenil sen o vytvorení jednej z najlepších výrobných jednotiek radiálnych pneumatík na skutočnosť. Projekt bol zahájený v najmodernejšom zariadení vybavený najmodernejším výrobným vybavením a novými technológiami a impozantnou ročnou kapacitou 1,5 milióna pneumatík.

 

Thajský výrobca pneumatík predávajúci pneumatiky pre osobné automobily a nákladné vozidlá, ktorý dodáva OE (original equipment) výrobcom ako sú napr. Volvo truck a Mitsubishi.

Spoločnosť Otani má viac ako 200 dílerov naprieč Thajskom.

Ďalšie informácie a hodnoty energetických štítkov k nákladným pneumatikám značky Otani nájdete tu : Otani -detailné informácie pre zákazníkov + energetické štítkyOtani -detailné informácie pre zákazníkov + energetické štítky [11420.6 kB]

zoznam všetkých dezénov/vzoriek pneumatík OTANI na prezretie tu: OTANI zoznam dezénov/vzoriekOTANI zoznam dezénov/vzoriek [1446.33 kB]

Objednací číslo: 12000392012
Výrobce: Otani
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 1 dne
Rozměr: 9 x 17,5
Šířka: 9 palců/mm
Průměř: 17,5 palců
Typ: Nákladné/VAN
Hmotnost kola: 32,50 kg
Objem: 0,271 m3
Počet pláten: 18
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: OH-311

Odběr novinek