11,2-24 TT GTK AS100 12PR 122A6 (ÖZKA/SEHA)

Naše cena:

211 € (s DPH)
175.83 € ( bez DPH)


Objednací číslo:k41528
Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

AS100

Ide o dezén pre predné a najmä zadné traktorové pneumatiky s vynikajúcou a vysokou trakciou. Asymetrický stredový prekrývajúci sa dezén zabezpečuje nielen vynikajúcu trakciu, ale aj pohyb v ťažkom nespevnenom teréne, a celogumový profil zubov dezénu je navrhnutý na bravúrne samočistenie, čo zaručuje hladký prejazd akýmkoľvek terénom. Nové technologické postupy tiež zabezpečili nízke straty pri jazde stroja na spevnených povrchoch (napr. asfalt, dlažba atď.).

Vo viackanálových verziách, ako sú 11,2-24 12PR, 12,4-24 12PR, 16,9-28 14PR, 16,9-30 14PR, 16,9-34 14PR, sú pneumatiky vhodné a použiteľné na prevádzku a prácu v lese.

GTK

Je popredným svetovým výrobcom poľnohospodárskych a priemyselných pneumatík. GTK vyváža pneumatiky na 5 kontinentov po celom svete a má jeden z najpokročilejších výrobných systémov na svete. Značka GTK sa vo svojej kvalitatívnej triede presadzuje najmä v krajinách západnej Európy (DE, NL, FR, ES, PT, IT...). Je to veľmi vyhľadávaná značka, ktorá pokrýva značné portfólio rozmerov a dezénov používaných v poľnohospodárstve a stavebníctve..

Značka GTK sa vyrába vo výrobnom závode spolu so značkami OZKA a SEHA. GTK je určená najmä pre západné trhy, kde trhy z marketingových dôvodov neprijali názvy pneumatík OZKA a SEHA. Značka GTK, hoci ide o identické sesterské výrobky, bola zákazníkmi veľmi pozitívne prijatá a stala sa prémiovým menom, ktoré je v tomto segmente lídrom kvality tureckého výrobcu v krajinách EÚ - v Nemecku, Francúzsku, Beneluxe, Španielsku, Portugalsku, Holandsku atď. Vo východných krajinách sa značka GTK predáva pod už spomínanými značkami OZKA/SEHA.

Spoločnosť GTK prijala komplexné riadenie kvality a zaviedla systémy riadenia ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 a ISO 27001. Spoločnosť GTK predstavuje svojim zákazníkom široký sortiment v skupinách poľnohospodárskych a priemyselných pneumatík v súlade s národnými a medzinárodnými normami, kritériami kvality, vysokého výkonu a životnosti v rámci komplexného riadenia kvality.

Spoločnosť GTK Tyres sa zaväzuje chrániť životné prostredie nad rámec zákonných povinností, zodpovedne a citlivo, aby zanechala dedičstvo pre budúce generácie, a poskytovať bezpečné a zdravé pracovné prostredie a podmienky bez úrazov pre zamestnancov zapojených do všetkých jej činností. Značka GTK sa vyrába v Turecku.

GTK podniká rozhodné kroky v súlade so svojím poslaním stať sa jedným z najväčších výrobcov pneumatík na svete.

Objednací číslo: k41528
Výrobce: GTK
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 11,2 x 24
Šířka: 11,2 palců/mm
Průměř: 24 palců
Typ: Forestry (Lesné)
Hmotnost kola: 35 kg
Tlak vzduchu (bar): 2,75
Objem: 0,28 m3
Počet pláten: 12
Provedení: TT
Uspořádání: diagonal

Odběr novinek