10/75-15,3 TT Nortec TS-16 SET 10PR 126A6

TEST

Naše cena:

267 € (s DPH)
222.50 € ( bez DPH)


Dostupnost: do 1 dne

Více o produktu

TS-16

Pneumatika je určená pre hnacie kolesá malých poľnohospodárskych strojov a vyrába sa v jednej veľkosti s 10 vrstvami. Súčasťou dezénu pneumatiky sú behúňové dosky usporiadané pod premenlivým uhlom na behúni pneumatiky, čo zaisťuje jej odolnosť. Pri používaní sa pneumatika vyznačuje konštrukciou behúňa, ktorá zaisťuje stabilitu výrobku pri prevádzke na svahoch. Vysoká odolnosť, samočistiaca schopnosť sú dôležité vlastnosti pneumatiky NorTec TS-16, ktoré sú pri práci v poľnohospodárstve veľmi dôležité.

Nortec

Spoločnosť Nortec je výsledkom významného prínosu znalostí, skúseností, času, práce a investícií. Najlepším ocenením pre tím Nortec je vďačný zákazník, ktorý je s výberom našej spoločnosti úplne spokojný. V súčasnej dobe sú výrobky Nortec dodávané do zahraničia a distribuované na tuzemský trh prostredníctvom dílerských spoločností a zastúpenie vlastnej federálnej siete pneuservisných centier POSHK.

Výrobný závod spoločnosti Nortec sa nachádza v Rusku. Hotová pneumatika je dodávaná zákazníkovi zo závodu, ktorý je pre väčšinu zákazníkov známy ako Altay Tire Combinat (ASHK). Dlhodobé európske skúsenosti, zabezpečenie spoločnosti pracovnými silami a moderným vybavením umožňujú výrobu spoľahlivých pneumatík zodpovedajúcich medzinárodnému ekologickému štandardu. Rozvoj spoločnosti je každoročne udržiavaný intenzívnymi investíciami zameranými na školenie zamestnancov, modernizáciu zariadení a technologický pokrok.

Objednací číslo: N1015
Výrobce: NORTEC
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 1 dne
Rozměr: 10 x 15,3
Šířka: 10 palců/mm
Profil: 75
Průměř: 15,3 palců
Typ: Stavebné/MPT/EM
Hmotnost kola: 27,00 kg
Objem: 0,225 m3
Počet pláten: 10
Provedení: TT
Uspořádání: diagonální
Dezén: TS-16

Odběr novinek