15 R25 TL West Lake CB 761+ L3/E3 */** 169A2

TEST

Naše cena:

1 007 € (s DPH)
839.17 € ( bez DPH)


Dostupnost: do 1 dne

Více o produktu

CB 761+

  • Klasický dizajn s vysokou odolnosťou proti nárazom a prerezaniu.
  • Dlhá životnosť behúňa vďaka hlbšej hĺbke behúňa.
  • Nový dizajn bočnice pre lepšie vystuženie a ochranu.

West Lake

Vyrábame a predávame celý rad kvalitných pneumatík pre trhy Severnej Ameriky, Európy, Ázie, Austrálie a Afriky. V Kanade sa pneumatiky Westlake predávajú už 26 rokov a vodiči si vyberajú najkvalitnejšie a cenovo dostupné pneumatiky.
Pneumatiky Westlake sú vyrábané v najmodernejšom najväčšom závode na výrobu pneumatík v Číne, ktorý získal niekoľko ocenení, vrátane uznania od Ministerstva dopravy USA (DOT) a Európskej hospodárskej komisie (ECE). Nedávno sme získali prvé miesto na akciu testovania pneumatík, ktorú vo Fínsku organizoval ďalší veľký výrobca pneumatík ZC Rubber. Akcia konkrétne testovala zimné pneumatiky pri teplotách pod nulou a Westlake sa ľahko dostal do čela rebríčka.

Spoločnosť Westlake Tires, vedená filozofiou „inovácie, snaha o dokonalosť a obojstranne výhodný prístup“, pokračuje vo veľkých pokrokoch vo výrobe pneumatík šetrných k životnému prostrediu a spolupracuje so svojimi globálnymi distribútormi na neustálom zlepšovaní a rozširovaní svojho radu pneumatík. vysoko kvalitné, cenovo dostupné pneumatiky.

Objednací číslo: WES009906
Výrobce: West Lake
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 1 dne
Rozměr: 15 x 25
Šířka: 15 palců/mm
Průměř: 25 palců
Typ: Stavebné/MPT/EM
Hmotnost kola: 125,83 kg
Objem: 1,049 m3
Počet pláten: 33
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: CB 761+

Odběr novinek