16/70-20 TL JK Tyre TUFF GRIP 14PR 154A8

TEST

Naše cena:

439 € (s DPH)
365.83 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

TUFF GRIP

  • Robustná konštrukcia s výrazným stredovým rebrom a dizajnom.
  • Lepší priehyb bočnej steny.
  • Vysoká trakcia a dobré samočistenie s vynikajúcou smerovou stabilitou.
  • Znižuje prehadzovanie výstupkov a zabezpečuje rovnomerné opotrebovanie behúňa.
  • Pre lepšiu odolnosť proti prerezaniu, opotrebovaniu a dlhšiu životnosť.
  • Vynikajúci výkon v teréne.

JK TYRE

Vlajková loď spoločnosti JK Organisation, JK Tire & Industries Ltd, je jedným z popredných výrobcov pneumatík v Indii a patrí tiež medzi 25 najlepších výrobcov na svete.

Počas posledných štyroch desaťročí bola spoločnosť JK Tire na čele inovácie a excelentnosti v odvetví výroby pneumatík prostredníctvom zavádzania prelomových technológií a produktov, ktoré uspokojujú rôzne obchodné segmenty v automobilovom priemysle. Spoločnosť, priekopník radiálnej technológie, vyrobila prvú radiálnu pneumatiku v roku 1977 av súčasnosti je lídrom na trhu v segmente radiálnych autobusov pre nákladné vozidlá. V roku 2019 spoločnosť dosiahla pozoruhodný výkon, keď sa zapísala do vytúženej knihy rekordov Limca s najväčšou terénnou pneumatikou v krajine – VEM 045. Spoločnosť poskytuje komplexné riešenia v segmentoch osobných vozidiel, úžitkových vozidiel a poľnohospodárstva. , Off-the-Road a dvoj- a trojkolesové vozidlá.

Neochvejný záväzok spoločnosti JK Tyre k inováciám sa odráža v sústredenom úsilí v jej najmodernejšom globálnom výskumnom a technologickom centre – Raghupati Singhania Center of Excellence – v Mysore. V centre sa nachádzajú niektoré z najlepších svetových technológií a techník, čím sa pridáva k väčšiemu úsiliu spoločnosti umiestniť Indiu na globálnu inovačnú mapu. Hari Shankar Singhania Inštitút pre výskum elastomérov a pneumatík (HASETRI) – ktorý napĺňa potrebu celosvetovo konkurencieschopných technológií pre pneumatiky a polyméry a JK Tire Tech Centre, centrum pre vývoj nových produktov uspokojujúcich súčasné a vznikajúce potreby zákazníkov.

Spoločnosť JK Tyre uviedla na trh vôbec prvú technológiu „inteligentnej pneumatiky“ v Indii a predstavila systém monitorovania tlaku v pneumatikách (TPMS) s ponukou snímačov TREEL, ktoré monitorujú dôležité štatistiky pneumatiky vrátane tlaku a teploty.

Objednací číslo: JK000892
Výrobce: JK Tyre
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 16 x 20
Šířka: 16 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 20 palců
Typ: Stavebné/MPT/EM
Hmotnost kola: 67,56 kg
Objem: 0,563 m3
Počet pláten: 14
Provedení: TL
Uspořádání: diagonální
Dezén: TUFF GRIP

Odběr novinek