23,5 R25 TL Diverse XHA2 L3 195A2

TEST

Naše cena:

6 332.55 € (s DPH)
5 277.12 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

XHA2

Pneumatika Michelin XHA2 je vhodná pre kolesové nakladače, gradery a kolovať dozéry. Pneumatika je vyvinutá pre zvládnutie použitie na asfalte, piesku, ílu alebo blate. Pneumatika je taktiež šetrná k životnému prostrediu vďaka nízkemu valivému odporu, vysokej spotrebe paliva a špeciálnej gumovej zmesi. Oproti pneumatike XHA, má nový model XHA2 tri technické inovácie:

Väčšia hĺbka dezénu, ktorá zlepšuje odolnosť proti prerezaniu

Nová špeciálna gumová zmes a odolný ochranný krúžok

Nová zmes behúňa tak ponúka účinnú ochranu proti prierezom a prasklinám

 

Michelin XHA2 taktiež zabezpečuje veľkú trakciu a samočistiaci silu, ktorá napomáha väčšiemu pracovnému tempu. Oproti XHA ponúka nová pneumatika XHA2 znateľné zníženie vibrácií, a tak aj väčší komfort vodiča.

MICHELIN

Roku 1889 bratia André a Edouard Michelin započali neuveriteľnú ľudskú a priemyselnú odyseu neustálého vývoja inovativních postupov vedúcich k moderným dopravným riešeniam tzv. kľúč k slobode a ekonomickému rozvoju. Slovenská pobočka Michelinu bola založená 31. januára 1995 jako súčasť skupiny Michelin. Je súčasťou zóny HTSS, s centrálou v maďarskej Budapešti. Aby skupina Michelin lepšie porozuměla trhu a potřebám svojich zákazníkov, je usporiadaná podľa produktových radov, pričom každá z nich sa venuje jednej oblasti záujmu a disponuje vlastnými marketingovými, výrobnými a vývojovými zdrojmi.

Objednací číslo: 79000675
Výrobce: Diverse
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 23,5 x 25
Šířka: 23,5 palců/mm
Průměř: 25 palců
Typ: Stavebné/MPT/EM
Hmotnost kola: 301,95 kg
Objem: 2,516 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiálne
Dezén: XHA2

Odběr novinek