23,5 R25 TL538S+ 201A2 TL Triangle L5/T1

TEST

Naše cena:

2 896 € (s DPH)
2 413.33 € ( bez DPH)


Dostupnost: ihned k odeslání

Více o produktu

TL538S+

Pneumatika TL538S+ je radiálna pneumatika pre stavebné a poľnohospodárske stroje vyrábaná spoločnosťou Triangle. Je určená na použitie na nakladačoch, dozéroch, buldozéroch a ďalších strojoch, ktoré pracujú v náročných terénnych podmienkach.

Pneumatika TL538S+ má nasledujúce vlastnosti:

Agresívny otvorený vzor dezénu pre vynikajúcu priľnavosť a silnú trakciu
Jednotná hĺbka drážky pre vynikajúcu trakciu počas celej životnosti pneumatiky
Robustná konštrukcia ramien pre zvýšenie stability a lepšiu ochranu bočníc

Triangle

Spoločnosť Triangle vyrába viac ako 900 typov radiálnych pneumatík vo viac ako 280 rozmeroch. Ročná produkcia presahuje 14 miliónov kusov v podobe radiálnych pneumatík pre osobné automobily, radiálnych pneumatík pre SUV, radiálnych pneumatík pre ľahké nákladné automobily, autobusy a nákladné automobily a radiálnych pneumatík OTR (pre priemyselné, stavebné a banské zariadenia).

Spoločnosť Triangle sa tiež stala významným dodávateľom OEM pneumatík pre niektorých z najznámejších výrobcov vozidiel a zariadení na celom svete.

Potom, čo spoločnosť Triangle získala vedúce postavenie na domácom trhu s pneumatikami v Číne, je teraz v neustálom procese rozširovania svojej medzinárodnej prítomnosti vo viac ako 160 krajinách v Amerike, Európskej únii, Afrike, na Blízkom východe, v Ázii, Oceánii a Tichomorskej panve a teší sa z povesti, ktorú si u svojich globálnych zákazníkov vybudovala vďaka svojmu dôveru vzbudzujúcemu dôrazu na udržanie špičkovej kvality a spoľahlivosti.

Výrobce: Triangle
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: ihned k odeslání
Rozměr: 23,5 x 25
Šířka: 23,5 palců/mm
Průměř: 25 palců
Typ: Stavebné/MPT/EM
Použití: ind
Hmotnost kola: 425 kg
Objem: 3,571 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiálne
Dezén: TL538S+

Odběr novinek