315/80 R22,5 TL Bandenmarkt EXCAVATOR 18PR 154A8

TEST

Naše cena:

719 € (s DPH)
599.17 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

EXCAVATOR

- lepšia stabilita.
- schopnosť pracovať bez použitia opôr.
- lepšia priľnavosť na všetkých pracovných plochách.
- lepší komfort jazdy.
- vhodný dezén prispôsobený pracovným podmienkam.

HBI (BANDENMARKT)

HBI je rodinná spoločnosť, ktorú v roku 1981 založil Leen van ‘t Hof vo Fijnaarte v Holandsku. V roku 2006 prevzal všetky aktivity jeho syn Leendert van ‘t Hof. Spoločnosť sa v roku 2013 presťahovala do nových priestorov v Tholene, aby ďalej rozširovala svoje aktivity.

HBI je výrobcom pneumatík a ráfikov pre poľnohospodárske a zemné stroje a iné priemyselné aplikácie od roku 1981.

S našimi značkami Delcora® a Bandenmarkt® dodávame riešenia pre valcovacie zariadenia do celého sveta. Aby sme splnili najvyššie štandardy, zaviazali sme sa k neustálemu vývoju nových produktov. Naša kvalita je zaručená certifikáciou ISO-9001.

V roku 1981 sme začali s obnovou pneumatík pod názvom Bandenmarkt® pre poľnohospodárstvo, zemné práce a priemysel. Naše oddelenie výskumu a vývoja pracuje na zlepšovaní produktov a vývoji nových produktov každý deň.

Excavator

Je špeciálna pneumatika pre rýpadlá. Kombinuje dobrú priľnavosť, stabilitu a nízky tlak na pôdu. Kostra je pevne konštruovaná a vystužená oceľou, čo zaisťuje optimálnu ochranu pred kameňmi a reznými predmetmi. Otvorená vzorka s vynikajúcimi čistiacimi vlastnosťami na blatistom a mäkkom povrchu. Kompletné koleso sa dodáva so zosilnenými ráfikmi pre vysoké zaťaženie a kryty ventilov.

Nokian

Nokian Tyres je celosvetovo najsevernejšie umiestneným výrobcom pneumatík, ktorý zaisťuje bezstarostnú jazdu vo všetkých podmienkach. Odborné znalosti firmy Nokian vychádzajú zo škandinávskych koreňov a hodnôt. Udržateľná bezpečnosť a ekologická šetrnosť po celý životný cyklus produktov predstavujú kľúčové ciele pri vývoji pneumatík Nokian pre osobné vozidlá, nákladné vozidlá a ťažkú ​​techniku. Ku koncernu Nokian patrí aj sieť Vianor, ktorá sa špecializuje na údržbu vozidiel a služby týkajúce sa pneumatík.

V roku 2019 mala spoločnosť Nokian Tyres okolo 4 700 zamestnancov a čisté tržby približne 1,6 miliardy eur. Akcie Nokian Tyres sú obchodované na burze Nasdaq Helsinki.

Firma Nokian vyrába vysoko kvalitné pneumatiky pre osobné, úžitkové a ľahké nákladné vozidlá. Sú preslávení predovšetkým svojimi inovatívnymi zimnými pneumatikami, ale vyvíja tiež konkurencieschopné rady letných a celoročných pneumatík. Ako jeden z popredných výrobcov špeciálnych pneumatík pre ťažkú ​​techniku ​​sa zameriavajú aj na také segmenty, ako sú pneumatiky pre lesné hospodárstvo, poľnohospodárstvo, nákladné terminály alebo bane.

Nokian Tyres je silná značka, predovšetkým v severských krajinách av Rusku. Stredná Európa a Severná Amerika pre spoločnosť Nokian predstavujú rastúce trhy. Inovatívne a priekopnícke produkty, vysoko kvalitné služby a silná distribučná sieť pomáhajú zvýšiť podiel na trhu v oblastiach rastu.

Kľúčové produkty Nokian sa vyrábajú v továrňach vo fínskom meste Nokia, v ruskom meste Vsevoložsk av americkom meste Dayton. Niektoré produkty Nokian vyrábajú zmluvní výrobcovia, ktorých továrne zodpovedajú vysokým štandardom výroby spoločnosti Nokian Tyres.

Firma Nokian Tyres plc bola založená v roku 1988 a korene spoločnosti siahajú až do roku 1898, kedy bol postavený Suomen Gummitehdas Oy alebo fínsky závod na výrobu gumy.

Objednací číslo: BAN000941
Výrobce: Bandenmarkt
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 315 x 22,5
Šířka: 315 palců/mm
Profil: 80
Průměř: 22,5 palců
Typ: Stavebné/MPT/EM
Hmotnost kola: 74,91 kg
Objem: 0,624 m3
Počet pláten: 18
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: Excavator

Odběr novinek