445/95 R25 TL BFGoodrich CRANE CONTROL 174F

TEST

Naše cena:

2 221 € (s DPH)
1 850.83 € ( bez DPH)


Dostupnost: do 1 dne

Více o produktu

CRANE CONTROL

Na diaľnici, v meste alebo mimo cesty, pneumatiky Crane Control sa prilepia na všetky povrchy pre úplnú bezpečnosť. Bez ohľadu na to, koľko vrstiev blata a štrku je pod vašimi pneumatikami, vy prevezmete kontrolu za volantom. S pneumatikami, ktoré sú odolné voči jadru vyrobenému v Európe, vaše vozidlo sa krásne ovláda pre váš úplný pokoj. Či už ťaháte dve alebo deväť náprav, doprajte svojmu žeriavu osvedčenú robustnosť za správny rozpočet. Pri práci budete dokonca pískať.

BF Goodrich

V roku 1870 Benjamin Franklin Goodrich, vizionár a podnikateľ samouk, vytvoril úplne prvú továreň na pneumatiky v Severnej Amerike v Akrone v štáte Ohio. Výkon pneumatík bol už prioritou. Jeho syn Charles Cross Goodrich neskôr spustil prvé výskumné centrum spoločnosti v Spojených štátoch.

Už v roku 1903 sa BFGoodrich® odlišoval od konkurencie tým, že bol preferovanou pneumatikou pre Ford Model A, prvé auto, ktoré prešlo Severnou Amerikou z východu na západ.

A samozrejme nás zaujímal aj raný letecký priemysel. Rok 1909 bol rokom, kedy BFGoodrich® stanovil rýchlostný rekord 75 km/h na lietadle Curtiss Airplane Corporation na medzinárodných pretekoch v letectve, ktoré sa konali vo francúzskom Remeši. Legendárny status bol preč len o niekoľko rokov, keď v roku 1927 cestoval BFGoodrich® na lodi Spirit of Saint Louis Charlesa Lindbergha počas prvého transatlantického letu. A v roku 1977 naše pneumatiky dokonca vystrelili do vesmíru na raketopláne Columbia. Neustále vymýšľame nové nápady a možnosti, my v BFGoodrich® si neustále kladieme nové výzvy a na ceste k nim dosahujeme početné prvenstvá a významné míľniky v dizajne pneumatík.

Objednací číslo: 977200
Výrobce: BFGoodrich
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 1 dne
Rozměr: 445 x 25
Šířka: 445 palců/mm
Profil: 95
Průměř: 25 palců
Typ: Stavebné/MPT/EM
Hmotnost kola: 162,00 kg
Objem: 1,35 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: CRANE CONTROL

Odběr novinek