400/70 R20 KLEBER 149A8/149B LUGKER

Naše cena:

863 € (s DPH)
719.17 € ( bez DPH)


Dostupnost: do 5 dnů

Více o produktu

LUGKER

Pneumatika Lugker od Kleber je vysoko výkonná pneumatika. Je navrhnutá tak, aby poskytovala vynikajúcu trakciu a ovládateľnosť vo všetkých poveternostných podmienkach, vrátane blata, snehu a nerovných povrchov.

Konštrukcia pneumatiky Lugker je navrhnutá tak, aby bola odolná proti poškodeniu spôsobenému terénnymi podmienkami, ako sú ostré kamene alebo ostré predmety. To zvyšuje životnosť pneumatiky a znižuje riziko defektu.

Pneumatika má špeciálny dezén, ktorý pomáha vyháňať blato, sneh a ďalšie nečistoty. Tým sa minimalizuje riziko uviaznutia a zaisťuje sa lepšia trakcia.

Kleber

Spoločnosť Kleber Tyre je renomovaným výrobcom pneumatík so sídlom vo Francúzsku. Bola založená v roku 1911 a odvtedy si získala povesť výrobcu kvalitných pneumatík pre osobné a nákladné vozidlá.

Kleber Tyre je známy svojimi inovatívnymi technológiami a dôrazom na vysokú úroveň výkonu a bezpečnosti svojich pneumatík. Spoločnosť využíva pokročilé výrobné procesy a moderné materiály, aby zaistila optimálne vlastnosti pneumatiky, ako je trakcia, ovládateľnosť a dlhá životnosť.

Pneumatiky Kleber sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám a podmienkam jazdy. Ponúkajú širokú škálu modelov pneumatík na letné, zimné a celoročné použitie. Každý model je vyvinutý s ohľadom na špecifické požiadavky na trakciu na mokrom povrchu, odolnosť proti akvaplaningu, brzdný výkon a komfort jazdy.

 

Objednací číslo: 478302
Výrobce: Kleber
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 5 dnů
Rozměr: 400 x 20
Šířka: 400 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 20 palců
Typ: Traktorové/Poľnohospodárske/Kosačky
Hmotnost kola: 64 kg
Objem: 0,49 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radial
Dezén: LUGKER

Odběr novinek