540/65 R30 TL Ascenso TDR650 (R1-W) 150D

TEST

Naše cena:

868 € (s DPH)
723.33 € ( bez DPH)


Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)

Více o produktu

TDR650

  • Maximálny výkon pri prevádzke na poli aj na ceste.
  • Zaisťuje lepšie samočistenie.
  • Poskytuje bezpečnú a pohodlnú jazdu pri vysokých rýchlostiach.

Ascenso

Ascenso je značka off-roadových pneumatík, ktorú vlastní a sponzoruje Mahansaria Tyres Private Limited (MTPL). Ide o tretí projekt tohto druhu známej rodiny Mahansaria. Za viac ako tri desaťročia v tomto odvetví spoločnosť vybudovala dve popredné značky pneumatík s celosvetovou stopou.

PZP ťaží zo skúseností, znalostí a výsledkov dvojice otec-syn Ashok Mahansaria a Yogesh Mahansaria, propagátorov a vlastníkov PZP.

Ascenso ako značka pokrýva potreby týchto kľúčových globálnych segmentov: poľnohospodárstvo, priemysel a stavebníctvo, zariadenia na zemné práce, manipulácia s materiálom a agrolesníctvo. Za posledných 20 mesiacov sme zverejnili viac ako 345 veľkostí a pridali ich do nášho portfólia. Ascenso je teraz distribuované vo viac ako 78 krajinách. Ponúkame nielen široký sortiment pneumatík pre všetky aplikácie, ale aj riešenia šité na mieru pre špeciálne požiadavky zákazníkov alebo aplikácie. Naším cieľom je byť prítomná na všetkých globálnych trhoch a každý krok vpred nás približuje k našej vízii stať sa preferovanou značkou v odvetví off-roadových pneumatík.

Objednací číslo: X35LH
Výrobce: Ascenso
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: na dotaz (zaslat dotaz)
Rozměr: 540 x 30
Šířka: 540 palců/mm
Profil: 65
Průměř: 30 palců
Typ: Traktorové/Poľnohospodárske/Kosačky
Hmotnost kola: 129,50 kg
Objem: 1,079 m3
Počet pláten: 1
Provedení: TL
Uspořádání: radiální
Dezén: TDR650

Odběr novinek