IF 600/70 KLEBER R30 165D/161E TOPKER IF

Naše cena:

2 983 € (s DPH)
2 485.83 € ( bez DPH)


Dostupnost: do 5 dnů

Více o produktu

TOPKER IF

Pneumatika TOPKER IF je jeden z modelov v ponuke spoločnosti Kleber Tyre. Je navrhnutá s dôrazom na vysoký výkon a spoľahlivosť na letné použitie. Výkon na suchu: Pneumatika TOPKER IF ponúka vynikajúcu trakciu a stabilitu na suchých cestách, čo prispieva k presnému riadeniu a istote vo všetkých jazdných podmienkach.

Vďaka svojmu dizajnu a konštrukcii poskytuje TOPKER IF vynikajúcu ovládateľnosť a presnosť pri manévrovaní. To je dôležité najmä pri rýchlej zmene smeru alebo v zákrutách.

Špeciálne drážky a vzorka dezénu pneumatiky TOPKER IF pomáhajú odvádzať vodu z povrchu a zabraňujú vzniku akvaplaningu. To zaisťuje lepšiu trakciu a bezpečnosť na mokrom povrchu.

Vďaka svojej dlhej životnosti a rovnomernému opotrebovaniu poskytuje pneumatika TOPKER IF výhodu ekonomickej efektivity, čo znamená menšie náklady na výmenu pneumatík v priebehu ich životnosti.

Kleber

Spoločnosť Kleber Tyre je renomovaným výrobcom pneumatík so sídlom vo Francúzsku. Bola založená v roku 1911 a odvtedy si získala povesť výrobcu kvalitných pneumatík pre osobné a nákladné vozidlá.

Kleber Tyre je známy svojimi inovatívnymi technológiami a dôrazom na vysokú úroveň výkonu a bezpečnosti svojich pneumatík. Spoločnosť využíva pokročilé výrobné procesy a moderné materiály, aby zaistila optimálne vlastnosti pneumatiky, ako je trakcia, ovládateľnosť a dlhá životnosť.

Pneumatiky Kleber sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám a podmienkam jazdy. Ponúkajú širokú škálu modelov pneumatík na letné, zimné a celoročné použitie. Každý model je vyvinutý s ohľadom na špecifické požiadavky na trakciu na mokrom povrchu, odolnosť proti akvaplaningu, brzdný výkon a komfort jazdy.

Objednací číslo: 278892
Výrobce: Kleber
Kategorie: Pneumatiky
Dostupnost: do 5 dnů
Rozměr: 600 x 30
Šířka: 600 palců/mm
Profil: 70
Průměř: 30 palců
Typ: Traktorové/Poľnohospodárske/Kosačky
Hmotnost kola: 178 kg
Objem: 1,37 m3
Provedení: TL
Uspořádání: radial
Dezén: TOPKER IF

Odběr novinek